Goedkoopste valet parking Schiphol

Goedkoopste valet parking Schiphol

Valet parking is luxe en onbezorgd. Daarom kost het vaak ook wat meer dan gewoon parkeren of shuttle parking. Het is dus altijd even de moeite waard om op zoek te gaan naar de goedkoopste valet parking aanbieder als u wilt parkeren bij Schiphol.

Laat uw auto gerust achter bij Xclusive Parking, voor de voordeligste prijs!

Meteen een parkeerplaats reserveren – valet parking
 

Kosten valet parking Schiphol

Voor valet parking betaalt u een starttarief van €35,- voor de eerste dag. Daarna kost het nog maar €7,50 per extra dag! En als u uw auto langer dan 16 dagen onder ons toezicht stalt, komt daar nog maar €4,- per dag bij (écht weinig!).

Bekijk de volledige prijslijst voor de goedkoopste valet parking service Schiphol.
 

Luxe valet parking Schiphol voor de laagste prijs

Vroeger werden valet parking services alleen gebruikt door zakenmensen of mensen met veel geld. Tegenwoordig wordt het steeds gebruikelijker voor een breder publiek, waardoor de prijs omlaag is gegaan. Iedereen wil zijn auto toch met een goed gevoel achterlaten? En als u dan toch op reis gaat, waarom zou u het er dan niet van nemen en kiezen voor de meest luxe manier van parkeren?
 

Hoe werkt valet parkeren?

Bij valet parkeren rijdt u met uw auto tot vlak voor de vertrekhallen van het vliegveld. Een medewerker van Xclusive Parking neemt hier uw auto over om deze op een veilige, bewaakte locatie te stallen. Als u weer terugkomt van uw reis, staat onze medewerker alweer op u te wachten bij de uitgang.

U stapt dus direct naast de vertrekhallen uit en hoeft niet heen en weer te reizen tussen het vliegveld en uw auto! Lekker makkelijk!
 

Extra services bij goedkoopste valet parking Schiphol

Als u uw auto stalt bij de goedkoopste aanbieder van valet parking Schiphol, is er voor u misschien nog ruimte om uw voertuig iets extra’s te geven. Xclusive Parking biedt allerlei extra services aan om uw auto te verzorgen en onderhouden terwijl u op reis bent. Zo kost het u helemaal geen tijd om bijvoorbeeld uw auto te laten wassen. Als u terugkomt zit u meteen weer in een glanzend schone auto!

Reserveren voor goedkoop valet parkeren bij Schiphol

Reserveer direct een plekje

Kies de datum of data waarop u voordelig wilt valet parkeren bij Schiphol. U ziet meteen wat u kwijt bent.